Koostisosad
- Manna
- Piim
- Vesi
- sool ja suhkur
- või
- Meelepärane moos
Valmistamine
lase veel keema tõusta siis lisa piim. Kui piima ja vee segu mulisema hakkab lisa või ja manna. Mulle meeldib kui puder on võimalikult vedel.
Mannat lisan veerand kuni pool tassi oleneb kui suur nälg hetkel valitseb. Kui puder keema hakkab tasasel tulel siis segan ja lisan lusikaotsaga natuke soola ja suhkrut. kuumuta ja seejärel tõsta jahtuma. serveeri moosi/või silmaga.
Pudrud on üks odavamaid hommikusööke. Veel taskukohasemaks annab neid timmida veega. Manna.pudru on üks väheseid putru mida mulle meeldib süüa moosiga. Kuna abikaasa ei ole mannapudru usku siis teen seda ainult siis kui lapsed on kodus ja mees on tööl. Nii juhtus ka seekord, et oleme kollektiivselt haiged ja hommikud/ varased lõuna ooted on vaja sisustada sooja toiduga.
Lastele mannapudru maitseb ja kõrvale sai söödud keedu muna saia mis teinekord on eraldiseisev toidukord. kahjuks unustasin kogused kirja panna aga pildi tegin. panen siis alla valmistamis juhendi ilma kogusteta.
Kui lapsed väiksemad olid ja soola/ suhkrut tarbida ei tohtinud tegin seda putru kahes jaos. Tõstsin neile enne ja lisasin endale hiljem soola ning suhkru. Minu arust putrudes, kus kasutatakse ainult vett või suurem osa vett aitab maitse paremaks luua sool,suhkur ja või.
Kommentaarid
Postita kommentaar